BELLA ITALIA UTRECHT

BELLA ITALIA UTRECHT Beste pizzeria van Utrecht in 2011!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4641 beoordelingen
20 jun 2021 om 22:04 Top pizza’s!
18 jun 2021 om 22:19 De Pizza was goed maar koud. Ik moest deze opnieuw opwarmen waardoor deze slap werd. Qua ingrediënten was de pizza ok
17 jun 2021 om 21:34 Te lang laten staan, te koud bezorgd ☹️
17 jun 2021 om 21:33 Pasta met zalm: de zalm was helemaal kapót gebakken, super zonde! Ik heb hier geen plezier aan beleefd, het was echt een teleurstelling. Ik bestel vaker bij Bella Italia en schrijf altijd positieve reviews, dit keer helaas niet tevreden.
13 jun 2021 om 21:57 Ik vond de pitsa erg lekker ik had meer champignons genomen en meer uien maar ik miste de uien jammer . Maar voor herhaling vadbar
13 jun 2021 om 19:47 Vriendelijk bezorger en eten supersnel bezorgd. De pizza was gewoon niet lekker. Geen smaak, lage kwaliteit producten (bonisalami en een zakje geraspte euroshopper kaas) en doordat de kaas erop zat en de pizza gortdroog gebakken was, proefde je weinig.
13 jun 2021 om 12:14 Eten en bezorging prima!
6 jun 2021 om 10:18 eten en bezorging prima
1 jun 2021 om 22:41 Prima eten, goede prijs-kwaliteit verhouding en fijne bezorging. We gaan hier zeker nog een keer bestellen!!
30 mei 2021 om 20:46 Pizza was heerlijk, maar helaas drie kwartier te vroeg bezorgd. Wel vriendelijke bezorger
29 mei 2021 om 20:38 Zou binnen een uur bezorgd worden maar was er al binnen een half uur, super fijn voor een zaterdag! Pizza's waren goed warm en erg lekker. Ga hier zeker vaker bestellen! Lekker ook dat het vleeswaren onder de kaas wordt aangebracht ipv erboven op!